Inteleg. Ca avantaj mai ai si o oarecare garantie, de la unele parcuri.
Cat despre credit, daca ai posibilitate, cred ca e mai avantajos sa il iei din banca, si sa platesti cash masina.
E destul de stupida intrebarea. cand cumperi o masina nu e logic sa mergi sa o vezi tu cu ochii tai? Ba mai mult sa mergi sa vezi vreo 3-4 masini inainte sa te hotarasti la una.
Stupidă, nestupidă, eu nu am pus întrebarea pentru a o evalua cineva, ci pentru a primi un răspuns decent la ceea ce am vrut să întreb. În fine... Suntem români, nu știu de ce mă mir?
Parerea mea este ca in toate parcurile auto sunt aceiasi samsari, dar cu acte 60% in regula, si preturi mult mai mari.
Abia de la cei precum Tiriac Auto, poti spune ca iei o masina cinstita. Sau de la reprezentante. Dar bineinteles, sanse de teapa sunt si acolo.
Unii si-au luat teapa si cu masinile noi, deci... Casca bine ochii, dar nu te astepta la experienta perfecta.
Știi de ce m-am bucurat la un parc auto? Pentru că pentru mașina pe care eu o caut, nu am chiar toți banii, iar ei mai au și posibiltatea achitării în rate a mașinii. Prețul mare al mașinilor se justifică prin faptul că sunt niște lucrători pe-acolo și au și ei niște salarii de luat, etc. Direct de la proprietar, omul vrea banul pe loc, ceea ce mi se pare normal, dar...
Inteleg. Ca avantaj mai ai si o oarecare garantie, de la unele parcuri.
Cat despre credit, daca ai posibilitate, cred ca e mai avantajos sa il iei din banca, si sa platesti cash masina.
M-am uitat acum pe site lor și au mașini scumpe cam cu 30% decât merită sau le găsești în alte părți.
Și de ce ți se pare ciudat?