Dacă sunt mini-subwoofere, nu sunt făcute să fie folosite la puteri foarte mari, depinde de model. Dacă sunt niște subwoofere obișnuite de 16.5 cm, mai mult de 50-60w sinus nu rezistă, se arde bobina.
Există o probabilitate ca cele două subwoofere să se fi ars. Ar trebui să păstrezi o anumită limită, oricât de subwoofere ar fi. Ok, stația funcționează, dar avea vreun miros ciudat? Un prieten a pățit să i se ardă unul dintre canalele stației.
De obicei, când exageram și se încingeau bobinele, se oprea sunetul de tot, nu mai mergea nici un difuzor, nimic, dar acum doar s-au oprit astea de sub scaune și restul se aud.
Nu pot sa zic ca am simțit vreun miros ciudat, chiar am mirosit la un moment dat intenționat în zona aceea pentru a vedea dacă miroase, mie mi s-a părut ceva inițial, doar ca ulterior m-am răzgândit și prietenul din masina a spus că doar am impresia, ca nu miroase nimic.
Cablurile folosite sunt de o calitate bună, țin minte că cel care s-a ocupat mi-a sugerat sa cumpăram cabluri separate, mult mai bune decât cele cu care veneau acele subwoofere plug & play de sub scaune, deci nu mă aștept să fi cedat vreun cablu (sunt și forte groase și am înțeles că ar conta și asta)
Dacă s-au ars bobinele, se poate face ceva?
Sau dacă mai știe cineva, dacă a mai pățit/auzit pe undeva ceva de genul și știe ce ar putea fi... Eu doar aș vrea să știu ce ar putea fi și la ce să mă aștept când mă voi duce la cineva care chiar se pricepe, dacă s-ar mai putea repara sau nu, dacă nu mai merg la 2 nunți ca să cumpăr alte 2 subwoofere asemănătoare, pentru că au fost destul de scumpe?
Mulțumesc încă odată!