| SebiiVar a întrebat:

Salutare, știe cineva care sunt condițiile pentru a folosi o trotineta electrica care prin construcție depășește viteza de 25 km/h?

1 răspuns:
| RxTx a răspuns:

Ce condiții
eu merg cu motocicleta de peste 20 ani si imi dau seama ca este foarte periculos să mergi cu o troinetă de 25Km/h
eu as pune prima condiție să ai asigurare medicală si asigurare de viață și loc de veci!

Apoi ti-ar trebui cască genunchere geacă dinaceea de motociclist cu fiare prin ea care iti protejează coloana vertebrala
CASCĂ DE MOTOCICLIST
Permis de conducere auto măcar B dacă nu și A
pentru ca să cunoști regulile.

SI ACUM ITI RECOMAND SĂ TE TRÂNTEȘTI SINGUR INTENȚIONAT INCEPÂND CU 5 Km / oră să vezi că bătaia doare
fă niște probe aruncăte intenționat la 5Km/ora
la 10 Km / oră

PENTRU CĂ EU IȚI RECOMAND SĂ ACCELEREZI DOAR ATÂTA CÂTĂ DURERE SUPORȚI în cazul unui accident!
Eu ca și motociclist îti recomand să nu accelerezi niciodată în viață mai mult de cât suporți să pici de la viteza respectivă!

Eu mergeam cu 200 170 si când a trebuit să frânez de la 90 să mă opresc brusc și am levitat pe pământ praf nisip ca si covorul lui Aladin
roțile se opriseră nu mai se învârteau dar viteza nu scădea deloc ci am mers 30 metri fără să încetinescă prea mult
să zicem că la viteza de 40 Km la oră am căzut și a căzut și motocicleta peste mine
așa că zdrențe m-am făcut
Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut cască în ziua respectivă
că altfel aș fi fost mort în momentul acesta!
Iar din acel moment nu am mai accelerat peste 90 Km/h
chiar dacă am motocicletă BMW care poate să ajungă la 250Km/h