Tu te referi sa se vorbeasca live. Nu exista asa ceva in Romania inca, a fost unul dar s-a inchis. Daca vrei ceva unde sa se vorbeasca intens dar in regin de forum, gasesti pe softpedia cum spunea si ASIGURATORUL, dar mai greu, cel mai intens pe 4x4 forum si apoi pe 4tuning!
Dar de www.soferii.ro/ nu stii? daca nu stii numai induce lumea in eroare.intra acolo prietene si ai forumul soferilor profesionisti chiar si chat despre ale mici, camioane si autocare. poate imi dai si mie funda ca siunt nou pe aici
Ala e forum cu instant replay dar nu este chat. Nu induc pe nimeni in eroare dar trebuie sa intri pe fiecare topic in parte ca sa poti raspunde. Chat este cu totul altceva!
Poi i-a uita-te tu mai bine sa vezi ca e si chat numai uita-te acum 2 ore am intrat si vorbeau oamenii de camioane,circulatie, locuri unde se duc si au incarcari-descarcari, eu am cont pe soferii.ro si iti i-a 10 sec sa iti i-a ce imi zici tu mie ca nu e, intra din curiozitate sa vezi, poti si fara cont dar nu poti sa vorbesti cu ei
Incearca pe forum aici
http://forum.softpedia.com/
Se vorbeste non-stop despre orice subiect si poti afla cam orice iti doresti.