Eu nu as mai face imprumut pentru altceva decat casa, parerea mea.
Asta cu 500$ e vrajeala, daca chiar vrei masina o iei, simplu.
Dacă chiar ai încredere in el, eu zic sa îl faci. Măcar iei de la o persoana de încredere mașina și având salariu asa de mare, o sa poți achita liniștit împrumutul. Dacă lași pentru mai târziu, asa cum ai zis și tu, o sa o vândă și dupa ești nevoit sa iei alta mașina de la alți oameni pe care nu i cunoști și nu știi dacă sunt sau nu de încredere.
Mai depinde și dacă ai nevoie urgent de mașină.
Mie sincer sa faci imprumut in banca pentru o masina (mai ales SH) mi se pare o prostie foarte mare.Imprumut in banca nu se renteaza sa faci decat pentru o casa.Masina o lovesti maine si ramai cu imprumutul.Iar ca sfat, baga-ma si pe mine la locul ala al tau de munca unde castigi 3500 lei pe luna net, ca ma intereseaza combinatia
Nu dai ăia 500 în plus pe mașină, îi dai pe dobândă, mare afacere. Eu nu aș face așa ceva, mai ales pentru o mașină SH.
E cam periculos sa faci credit pentru masini sh, dar daca ai certitudinea ca masina e ok si il cunosti pe om si ai incredere il el fa si imprumut
Mai bine ai face un imprumut sa iti cumperi masina nou-nouta asa ai certitudinea ca nu o sa ai probleme cu ea, cel putin eu asta as face decat sa fac imprumut sa imi cumpar o masina SH, insa daca tu esti sigur ca masina vecinului tau merita atunci e alegerea ta.
Eu am avut o întâmplare cu o mașină second hand care avea ceva la computerul de bord și nu am mai putut să o repar niciodată. De atunci mă feresc de second hand.
Nu e ok, mai ales ca valoarea banilor se tot schimba, iar pentru o mașină nu are rost sa te bagi in așa ceva. Daca nu poti acum înseamnă că nu e momentul, la fel am procedat si eu si am mai asteptat câteva luni si am gasit una minunata, o am de 2 ani si nu as schimba.o never. Treaba asta cu împrumutul nu e ok, am vrut si eu anul asta pentru un apartament, dar efectiv daca stai sa calculezi te fura pe fata.
cosmindrx25 întreabă: