| Whipperx1 a întrebat:

Sunt in cautarea unei masini.As dori ca aceasta sa fie până in 5000€.Sa fie neapărat Euro 5 si dupa 2010.Motorul sa fie de cel putin 1500cm3 si cel putin 90 cp.Am 20 de ani si m-ar interesa care ar fi masina potrivita cerintelor si varstei mele.Va mulțumesc!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Recomand sa cauti prin persoane de incredere altfel mai bagi bani daca o cumperi la risc. Verifica masina cu carvertical inainte sa platesti

| antimulte a răspuns:

Ai o gramada de optiuni, dar mergi cu cineva priceput cand alegi o masina, orice masina si orice pret. Daca nu aveai si limita de minim 90 CP puteai lua chiar si Logan. Se incadreaza foarte multe in filtrele specificate de tine, si la 5000 de euro ai un buget decent, dar doar tu stii ce iti place, cum arata, ce dotari, ce interior etc etc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Trebuie sa gasesti o masina pe gustul tau la aspect, confort si manevrabilitate, apoi te interesezi care suntconfiguratiile potrivite (motor, an, dotari).
Asa, la ghici, iti recomand si eu Ford Focus, sunt masini peste medie, la preturi mici.

| danbnz a răspuns:

Intra pe autovit.ro, baga filtre, alege ce-ti place.

| Crackman a răspuns:

Eu am un Ford focus 2011 berlina și sunt extrem de mulțumit.
Poți sa o găsești la 3000 chiar prin tara.
Asa ca este o idee buna

| ancaval a răspuns:

La 20 de ani ai 5000 de euro? Păi numai ce ai terminat liceul!
În fine.

Mergi la piața de mașini cu tatăl tău, unchiul tău sau cineva care știe mecanică.
Sau intră pe autovit și scrii exact ce dorești tu, dar obligatoriu să mergi, să vezi mașina, cu cineva ce știe mecanică.
Nu poți avea încredere în nimeni.

| goguPatent a răspuns (pentru ancaval):

Ce se umfla matul in unii cand aud ca altii au niste bani acolo.
Poate ii dau parintii ca are omul nevoie de masina... ce te intereseaza pe tine de unde scoate banii?

| ancaval a răspuns (pentru goguPatent):

Am vorbit cu tine? Nu. Atunci de ce te bagi?
Omul a pus o întrebare, dacă poți să-l ajuți cu un răspuns, atunci ajută-l și ignoră ce am scris eu. Simplu!

| Whipperx1 explică (pentru goguPatent):

Nu frate, lucrez, am un salariu decent si imi fac un credit..nu-mi da nimeni bani.

| goguPatent a răspuns:

Daca lasi pretentia cu motor de cel putin 1500cmc atunci Fabia, Fiesta sau Polo cred ca se incadreaza cel mai bine in cerintele tale.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. O masina potrivita varstei tale si faptului ca esti incepator e una cu motor pe benzina simplu si aspirat. Ai mai multe optiuni de la mai multe firme dar personal as merge pe Renault Megane 3 1.6 MPI 110cp, Kia ceed 1. 6MPI facelift sau Hyundai i30 1.6 MPI. Toate acestea sunt masini ce arata ok, fiabile si potrivte varstei tale. Daca nu ai pretentii la marca dupa mine cea mai potrivita e o Dacia Logan/Sandero 1. 6MPI. Probabil o sa vina si oameni care o sa zica ca cu banii aia poti direct BMW Seria 3 de 170cp, A4, Passat dar astea nu sunt masini pentru un incepator dupa mine. Mai te poti uita dupa Golf 6 1.6 MPI dar sunt cam slabute ca fiabilitate si unele sunt euro 4. Sper ca te-am ajutat si daca mai ai intrebari poti sa intrebi.