| flavius1921 a întrebat:

Salutare, sunt posesor de Golf 3 si vreau sa imi reconditionez spoilerele la el, ele sunt din plastic si nu sunt fine, am vazut alte golfuri care le au vopsite si arata ca vopseaua de pe masina. Cei care au asa au dat cu fibra de sticla peste cele originale? Cum le-au facut asa? MS

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Exista centre speciale pentru reconditionari si ies mai bine decat originalul, sau exista spoilere care se pot cumpara si monta in locul celor originale.

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

La majoritatea autoturismelor, spoilerele vopsite in culoarea masinii sunt optionale la cumparare. Asta inseamna ca ele asa au venit din fabrica, gata vopsite, de aceea suprafata lor nu este rugoasa.
Poti incerca diverse improvizatii, gen fibra de sticla, primere, elastan, insa nimeni nu iti garanteaza ca in timp nu vor aparea fisuri. Daca tii neaparat sa le vopsesti, eu ti-as sugera o alta solutie: cumperi spoilerele vopsite de la dezmembrari, iti comanzi vopseaua si restul consumabilelor in culoarea masinii si le duci la vopsit. Astfel poti folosi si masina, iar cheltuielile vor fi aproximativ aceleasi, plus ca iti raman spoilerele vechi, pe care le poti vinde. Daca mai ai norocul sa gasesti spoilerele exact in culoarea masinii, atunci efectiv te-ai scos.

@cossmy - pentru tine vopseaua si lacul sunt inca un secret. Si sigur mai sunt si altele.

| mgtow a răspuns:

Nu e normal ca spoilerele tale sa fie rugoase ci ar trebui sa fie fine, dar problema se poate rezolva oricum pentru ca exista o solutie care finiseaza si lasa fin plasticul dar nu stiu cum ii spuneti la voi in RO. E transparenta ca lacul.

| cossmy a răspuns:

Spoilere daca sunt vopsite, dupa ce se da cu vopsea, se da cu lac peste. Si atunci arata exact ca vopseaua de pe masina. Nu este alt "secret"happy

| cossmy a răspuns:

Imi pare rau regis...insa eu mi-am vopsit asa bandourile, care erau tot rugoase si atat am facut. Vopsit+lac si sunt exact ca vopseaua de pe masina.