| StrumfXxX a întrebat:

Salutare sunt un novice in ce consta masinile vreau sa imi cumpar o dacia solenza din 2004 Cap. cilindrica:1, 390 cm³ Euro3 inmatriculata pe Bucuresti si cat imi ia sa o trec pe numele meu cu toate taxele platite uitati masina http://www.vitan-auto.ro/anunturi/6853/autoturisme/dacia -solenza.html
va rog frumos spuneti-mi cat ma duce masina sa o trec pe numele meu si toate taxele la zi
p.s dau funda si raman indatorat va rog lamuriti-ma

3 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Deja are itp-ul expirat, trebuie s-o duci pe trailer sau la remorca la RAR.cu schimbatul culorii si schimbatul motorului nu-i chiar floare la ureche, mai ales la motor, asa ca nu te complica, cauta alta.plus ca masinile rulate in Bucuresti sunt varza dupa cativa ani.

| StrumfXxX explică (pentru viotedy):

Poti sa imi recomanzi o masina pana la 65 mil cu tot cu inscrisu si acte platite la zi te rog?!

| Cornel_Ichim_1991 a răspuns (pentru StrumfXxX):

Am eu una la banii aia, dar iti spun sincer mai trebuie investit vreo 350 euro, asa ca nu prea iti intra in buget, insa iti pot recomanda un opel vectra b1 1996-1999, masini foarte reusite, eu am avut 2 ( B1 si actual B2) si inca mai am vectra b si sunt foarte multumit. Motoare bune, atentie doar ca 1.6 x16xel ii cam place uleiu, cam 1-2 sticla de ulei intre schimbu de ulei vara, iarna nu prea papa, dar intr-adevar se simte si puterea mai bine. Iti recomand cu toata caldura Vectra B, indiferent de motorizare. Vorbesc din propria experienta cu cele 2 care le-am avut. Si pentru mine va urma a-3-a Vectra B2 2.0 dti.