| MocanuTudorel a întrebat:

Salutare! Sunt un posesor de golf 6 1.6 tdi 105 cp cayac dsg 7+1.Intenționeaz să-mi achizitionez un golf 7 dsg, ce mă sfătuiți să aleg ca motorizare, 1.6 110 cp sau 2.0 150 cp.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă vrei un consum și un impozit mai mici, ia-l pe cel de 1.6

| MocanuTudorel explică (pentru sierra1):

Mulțumesc, tot la cel de 1.6 mă gândeam și eu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Despre motorul pe care il ai sunt o groaza de reclamatii de nefiabilitate, in special in jurul injectoarelor. Din cauza asta au si preturi mici pe piata SH.
Motoarele 2.0 TDI (de la euro 5 in sus) le stiu ca fiind mult mai fiabile, chiar si in comparatie cu vechile TDI-PD.
Sunt insa persoane care au avut probleme cu 2.0 TDI 150cp, pe Octavia; n-am idee ce au facut, sau cat de obosita era masina cand au achizitionat-o.
Dar, eu zic ca 2.0 TDI e un motor chiar bun, in comparatie cu gunoaiele TDI din 2000.

| UserRo10 a răspuns:

Probabil la cayc te-ai lovit de problemele frecvente la 1.6 privind dpf si marile probleme la injectoare si injectie. 1.6 la golf 7 nu e perfect, dar a mai rezolvat din marile bube
Sfatul meu e sa treci la 2.0 150cp deoarece nu au fost problema cu ele deloc. Motorina si talpa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbești ca un adevărat colecționar de mașini scumpe.
Prietene. Hai să-ți spun un adevăr. Orice mașină cu un motor mai mic de 3.6 este considerată Trotinetă cu pedale.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Personal as lua pe cel de 2.0. In general sunt mai fiabile cele 2.0 decat 1.6 diesel si din ce am inteles consumul e tot acolo. Poate platesti mai putin la diferite taxe dar nu e mare diferenta. Acel 2.0 ajuta si la depasiri cand ai nevoie. Nu trebuie sa conduci mereu sportiv, dar e bine de stiut ca ai acei 150cp la dispozitie la nevoie, parerea mea.