Mulțumesc, tot la cel de 1.6 mă gândeam și eu.
Despre motorul pe care il ai sunt o groaza de reclamatii de nefiabilitate, in special in jurul injectoarelor. Din cauza asta au si preturi mici pe piata SH.
Motoarele 2.0 TDI (de la euro 5 in sus) le stiu ca fiind mult mai fiabile, chiar si in comparatie cu vechile TDI-PD.
Sunt insa persoane care au avut probleme cu 2.0 TDI 150cp, pe Octavia; n-am idee ce au facut, sau cat de obosita era masina cand au achizitionat-o.
Dar, eu zic ca 2.0 TDI e un motor chiar bun, in comparatie cu gunoaiele TDI din 2000.
Probabil la cayc te-ai lovit de problemele frecvente la 1.6 privind dpf si marile probleme la injectoare si injectie. 1.6 la golf 7 nu e perfect, dar a mai rezolvat din marile bube
Sfatul meu e sa treci la 2.0 150cp deoarece nu au fost problema cu ele deloc. Motorina si talpa.
Salut. Personal as lua pe cel de 2.0. In general sunt mai fiabile cele 2.0 decat 1.6 diesel si din ce am inteles consumul e tot acolo. Poate platesti mai putin la diferite taxe dar nu e mare diferenta. Acel 2.0 ajuta si la depasiri cand ai nevoie. Nu trebuie sa conduci mereu sportiv, dar e bine de stiut ca ai acei 150cp la dispozitie la nevoie, parerea mea.