| Guest10 a întrebat:

Salutare.
Știe cineva cam ce costuri sunt la întreținere pentru Volkswagen Polo 2010 (cum sunt cele de la poliție)?
Ceva păreri personale, dar în cunoștință de cauză, despre acel tip de mașină? Păreri din cifre si forumuri teoretice am și eu, dar dacă e cineva care deține modelul acela de mașină sau dacă a fost cu vreunul de genul...

Nu am nevoie de viteze astronomice, vreau să tragă atât de bine, încât să nu fie ca la Logan 1.4 cu 75cp, să trebuiască să îți iei ditamai avântul ca sa depasesti un tir laughing Practic, să tragă tare până către 110 km/h, de acolo încolo, și loganu merge incetinel până la 170 big grin

Apropo de logan.
Comparativ cu un Logan 1. 6MPI la 90CP, 2006, care sugerați ca ar fi mai bun? Adică să ofere ceea ce am zis, faza cu puterea, să fie cât mai ieftin la întreținere... Menționez că sunt începător, deci nici venituri prea mari nu am happy

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

200 - 300€ duce o revizie, avand un servici iti permiti - piesele in autodoc24.ro iti faci o idee cat costa

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Pai polo a fost vesnic o masina ieftina de intretinut si gasesti piese peste tot. Ca motoare as ramane la cele 1. 4MPI/1. 6MPI aspirate daca vrei sa nu ai probleme sau costuri de intretinere mari. Cel de 1.6 trage foarte bine pe asa caroserie (iubita mea are Polo 2007 1.6 MPI ) dar sunt cam rare. Cred ca cel 1.4 MPI e cea mai buna decizie.