| Capota a întrebat:

Am o întrebare, de ce nu mi se aprinde displayul de la casetofonul mașinii? E un Skoda auto simphony. Ziua merge, se vede pe display, dar noaptea nu văd absolut nimic. Ce ar putea avea? Sau cum aș putea rezolva problema? Mulțumesc! happy

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

P.S.: Nu ai precizat din ce an e masina; daca e ceva pana prin 2006, cu casetofon tip vechi, mic, si cu ecranul micut, pe el, poate fi firul de iluminare din mufa de pe spate. Scoti casetofonul, scoti mufa, identifici pinul de iluminare, aprinzi pozitiile si verifici cu multimetru daca ai +12V pe acel pin.
Alt timp pierdut, cum ziceam.
Vinde-o... Ziua, sa nu se prinda cumparatorul de problema laughing

2 răspunsuri:
| Mareacluj a răspuns:

Daca spui ca ziua se vede inseamna ca e de la setari, intra in menu si vezi ca ai mai multe optiuni. daca nu se aprindea deloc, era o siguranta, dar daca ziua merge noaprea nu, nu are logic cum sa fie defect

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E Skoda (VW)... Da-i pace.
Mie la Octavia mi se aprindea iluminatul de la consola doar dupa 2-3 gropi, si tinea pana la a 4-a groapa...
Ia-ti masina.
Daca ai timp de pierdut, ori e instalatia (mai mult de 2-3 fire de + venite dinspre blocul de lumini sigur nu are, si unul de -), ori s-au ars led-urile ecranului, ori un contact de la ecran. Timp pierdut, cum spuneam.