| stef07 a întrebat:

am o intrebare pentru cei ce stiu.am o solenza 1.4 benzina din 2003 o singura problema am la ea nu imi indica toata benzina in bord.stiu am mai citit pe forumuri si unii spun ca nu se poate remedia decat sa pun bord de logan...iac urasc bordul ala aiurea. mentionez ca am schimbat bordul cel vechi, am pus altul nou in ideea ca este dus si aceeasi chestie.indica pana la prima linie groasa chiar si cu plinul ochi facut...am verificat pompa benzina, plutitor inclusiv tot traseul de cablu in faza poate are intrerupere undeva si nimic are careva care a avut sau auzit problema asta? multumesc

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca tot ai inlocuit ceasurile, inlocuieste si sonda. Eu cu ea as fi inceput.
Cat despre recomandarea forumurilor cu bordul de Logan, nu stiu, nu sunt in tema, dar poate ca iti recomanda asta din cauza ca problema ta e des intalnita la Solenza, si nu prea exista rezolvare.

| Adrian131988 a răspuns:

Ai verificat rezistenta intre terminalele electrice ale sondei? Ar trebuie sa ai rezistenta infinita cand e plin si 0 cand e gol. Incerca cu un aparat de masura si ai grija ca atunci cand misti plutitorul de la gol la plin sa creasca rezistenta gradual.