| KaPy2 a întrebat:

Am si eu o intrebare happy
imi place mult mecanica,imi place sa umblu in motoare...
Mi-a spus astazi proful ca este o carte cu fiecare piesa,in acea carte sunt imagini cu piese si cum se numeste, m-a intrebat oare nu este pe net aceasta treaba?big grin
As vrea sa invat si eu piesele unui motor, cum se numesc.
Multuemsc frumos!
Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| 0rlando a răspuns:

Sunt foarte multe cărți de mecanică, dar majoritatea intră în amănunte inginerești și te cam pierzi dacă nu ai ceva cunoștințe, dar există niște cărți mai vechi „Agenda Automobilistului" în care totul este explicat simplu, în amănunt, cu desene și scheme explodate.

| KaPy2 explică (pentru 0rlando):

Multumesc frumos, nu știi dacă exista pe net asa ceva? ma refer sa nu cumapr cartea :d

| 0rlando a răspuns (pentru KaPy2):

Asta nu știu sunt destul de vechi, din '84. Eu am cărțile acasă și agendele și altele de inginerie, dar pe net nu știu dacă le găsești.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu invata bine si dupa ce termini 8 clase poti sa faci profesionala de mecanic sau cand faci liceul alegi profilul mecanic si continui sa inveti in domeniu ca sa lucrezi in service. Intreaba profesorul despre carte.

| KaPy2 explică (pentru mgtow):

Sunt la liceu,profil mecanica,m-a intrebat profu cum se numeste piesa x, piesa y si nu am stiut, am intrebat daca este pe net... ca un fel de rezumat, ex Disc de ambreaj--> se foloseste la...big grin, daca m-ai inteles :d