| DejaVuDoc a întrebat:

Salutare TPU, am si eu o problema cu instructorul auto. In primul rand, am pus aici intrebarea pentru ca am si o intrebare despre condus la care nu pot raspunde singur.
1. Cum intru in depasire de pe banda 1 pe banda 2 cand cineva este foarte aproape de mine pe banda 2 (nu este paralel cu mine, este putin mai in spate) si mergem cam cu aceeasi viteza? Instructorul meu zice ca semnalizez si bag viteza si ma bag pe banda 2 da mie mi se pare ca ii tai calea si nu este ok la examen, si sincer mi.e putin teama sa fac asta fiind incepator pot produce un accident.
2. Cand fac greseli (este de asteptat tinand cont ca sunt incepator) frate, decat asa o tine, am facut o greseala tot restul orei de condus sta numai pe capul meu cu critica, i.am zis de doua ori cu frumosul sa nu mai faca asta ca ma enervez rau si nu mai pot sa conduc bine si incep sa fac si greseli fundamentale (semnalizat, mentinut distanta etc.) si se enerveaza si mai rau atunci si incep si eu si imi zice ca nu i.au examenu la cum conduc eu. Ce sa ii fac, ca imi zice ca nu imi semneaza o hartie pe care isi da acordu ca stiu sa conduc cat sa i.au examnu. A avut dati in care a inceput sa vorbeasca la telefon sau cu cineva in spate ca mai ducem elevi acasa care au facut cu o ora inainte si ma lasa sa merg singur si ma descurcam bine, mergeam decent, nu blocam intersectii, semnalizam din timp etc. altfel spus nu eram eu model dar nu ma claxona nimeni. Ce sa fac?

PS: Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Logica astepti sa cel de pe b2 sa te depaseasca si pe urma intri si tu pe banda...

ce ti a zis acolo instructorul faci cand stapanesti bine masina ca altfel chiar risti sa ii tai calea

cat despre instructor, cere la scoala sa il schimbe

1 răspuns:
| AllexxGrigoras a răspuns:

Nu e nimic poti sa depasesti semnalizezi te asiguri si te bagi in depasire