Te oprești de trei ori pentru a te asigura si apoi intri in intersecție fara a acorda prioritate, iar tu consideri ca ai fost nedreptățit? Eu zic sa mai încerci, sa procedezi corect si fara excese, nu am auzit ca cineva sa ia permisul in urma unei contestații.
Pai proba nu o dai peste 16 zile, o dai probabil peste cateva luni cand vei fi iar programat.
Eu zic sa mergi pe varianta programarii iar, contestatia oricum va dura o groaza si daca o pierzi s ar putea sa iti expire si dosarul
Dupa 16 zile calendaristice ma pot duce la DRPCIV sa fiu reprogramat. De regula dureaza cateva zile, e un fel de prioritate pentru cei care pica proba practica. Intre sala si traseu am asteptat 15 zile, deci nu cred ca e vorba de luni de zile.
Unde locuieste de esti asa fericit? In general programarea la treseu dureaza luni de zile. Cam asta e mediat pe tara.
Daca zici ca la tine dureaza atat nici nu cred ca mai are rost sa te gandesti la contestatie.
Bucuresti. Au suplinit numarul de examinatori. Dureaza maxim 4 saptamani o programare intre sala si traseu acum. Merci pentru raspuns, cred ca o sa astept
Am inteles.
Incearca sa faci contestatie este intr-adevar absurd, la cum este traficul acum daca stai dupa o masina aflata la 20m nu mai intrii in circulatie. Poate se aplica metoda cu examinatori civili care o sa aiba o alta abordare si stiu sa destinda atmosfera si scapa elevii de stres.
Nu este o chestie caracteristica tarii. E o chestie caracteristica angajatilor de la stat care nu au responsabilitate ci doar putere.
Da, are sens. Stiu pe cineva care a facut contestatie si a avut castig de cauza.