| NaturalLl a întrebat:

Ce ma sfatuiti sa aleg dintre un BMW Seria 3 F30 2.0D si un BMW Seria 7 F01 3.0D. Stiu ca diferenta e de la cer la pamant, dar pe mine ma intereseaza si ca model si ca interior, consum, taxe, intretinere. Si de ce?

Răspuns Câştigător
| sir sanjei a răspuns:

Consum:
2L vreo 8-9 in oras
3L vreo 14-15 in oras
Interior mai mare in seria 7
Intretinere mai scumpa seria 7
taxe mai mari seria 7(impozit 2200 ron anual) asigurare in functie de varsta si vechime permis(daca esti foarte tanar cred ca sare de 2500-3000 ron asigurarea pe un an)
Anvelope mai scumpe pe seria 7, intretinere mai scumpa pe seria 7. Cost consumabile mai mare pe seria 7

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca ai zis de taxe si consum nu vad de ce mai amintesti de seria7 cu motor de 3l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O masina care nu e de fite si sa nu consume atata benzina, ia-ti si tu un audi sau volkswagen, nu te da si tu mare ca prostul ca ai bmw.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Si de ce ai tu impresia ca 2.0 de la vag consuma considerabil mai putin decat 2.0 de la bmw?

| prodatory2k a răspuns:

Seria 3 e un model ok ca si taxe, intretinere, consum. La seria 7 problema e ca pisele sunt cam scumpe, taxele sunt mai mari (are motor de 3000 cmc) interiorul depinde de optiuni...in plus e si ditamai balena laughing Eu, daca as fi in locul tau, as alege F30-ul. E alegerea ta