Salut!
Pai..la 10.000 euro ai putea sa iti iei un Nissan Juke sau Qashqai ..Asta la vehicule din aproximativ aceeasi clasa cu Dacia Duster.
Altfel, poti sa iti iei un Ford Mondeo aproape nou (2008, 2009) sau un Honda Accord!
Da, au un cost de intretinere mai mare, dar nimic pe-aproape de un BMW sau un Mercedes... Si un motor de 1998cmc nu o sa coste cu mult peste unul de 1.6! Ca la Nissan Juke nu ai nevoie de motor mai mare de 2L, ca este o masina mica!
Succes; Sper ca te-am putut ajuta!
N-am avut personal si nici n-am condus dar am auzit ca e destul de buna. Cu conditia sa fie 4x4 pentru ca cea ''cheala'' n-are diferentiala.
Nu iti cumpara dacia duster, sunt cele mai slabe la piese. Orienteaza-te spre o marca nemteasca.
Problema este ca bmw-urile consuma mult, sunt scumpe la intretinere si la taxe la fel. Dacia Duster este mult mai ok la intretinere, si are si motorul destul de micut. Bugetul sa zic asa, 10000 de euro.
Iti recomand in schimb un Land Rover. Dacia Duster e foarte slaba in tabla si rugineste mai repede.
Gasesti tu un LandRover care sa se miste cu un motor de 1.6 si cu impozite mici?