Am studiat si eu putin detailingul auto si daca vrei sa o faci calumea si nu vrei sa te apuci de meseria asta, sfatul meu este sa o duci la cineva care lucreaza ca si detailing auto.
Majoritatea folosesc aspirator pe injectie - extractie si un aspirator de genu' ala este destul de scump.
+ Nu doar banchetele se fac, elimina praful si resturile si de pe plastic, portbagaj absolut toata masina.
Eu am dat undeva la 300 de lei acum 2 ani. Acum nu stiu care mai sunt preturile, depinde si ce vrei sa faci.
Eu zic ca merita sa dai odata la 4 ani 300 de lei si o ai ca noua.
Ma rog acum depinde si cum o intretii, daca esti fumator si fumezi in masina e foarte greu de scos mirosul si trebuie sa o cureti mai des, daca mananci in masina sau altele din nou...
Aspiratorul cu aburi nu iti recomand, aspiratorul cu injectie-extractie este cel mai bun.
Acum depinde daca ai interior de piele sunt alte solutii de curatat, unde este pielea rupta se poate repara si unde este luata culoarea sunt luciu si vopsele speciale pentru piele.
Nu stiu daca sta cineva sa iti explice pas cu pas, asta inseamna sa ii furi meseria. Oamenii astia au studiat pe net, le'a mers afacerea si le place.
Depinde si de bani, daca iei solutii la 2 lei din china vs solutii la 100 de lei bucata atunci vezi o diferenta.
Succes!
Logic as vrea sa ma apuc eu Doar pentru masinile mele momentan. Mai ai scaunul de la sofer cu câteva pete si ai nevoie si de masina aproape zilnic, e mai bine sa ai tu sculele acasa si o soluție calumea sa faci o treaba buna. Si plus ca am mai multe masini s-ar merita stii nu sa o duc la altii. Cu timpul o sa isi scoată bani si acel aspirator chiar daca e scump
Mersi pentru raspuns, o sa caut si niste soluții sa vad ce se foloseste si care sunt soluțiile calumea.
Stanmariusvasile întreabă: