Prea mult, daca te duci in Germania iti iei o masina frumoasa si buna cu banii astia. Si golful e bun sa stii motorul 1.4 e destul de mic, mai bine iti iei 1.6. Putere mai multa si cam acelasi consum ca la 1.4. bafta
Cum poti sa spui ca un motor de 1, 4 are acelasi consum ca un motor de 1, 6 la vw golf? Cred ca nici macar nu stii sa deschizi capota dar tu vorbesti de consum...
Daca deschizi ochii mai bine ai sa vezi si ce am scris mai sus, am zis ca are CAM acelasi consum si clar mai mlta putere. Acum e decizia lui, dar presupun ca e tanar si cativa cai in plus nu strica pentru o jaruiala cand isi permite.
P.S. daca tot n-ai ce face deseneaza-mi in paint cum se deschide o capota ca nu stiu.
Eram sigur ca o sa spui asta!
Si nu, nu are "CAM acelasi consum"! Consuma mult mai mult! Daca pentru tine un motor mic de 1, 4 pe o masina mare, grea are "CAM acelasi consum" ca la un motor de 1, 6...esti expert, ce sa mai.
Ai dreptate, credeam ca vrei sa spui ca are consumul mai mic daca motorul e mai mic, dar asa e, daca motorul e de 1.4 e micut pentru un golf. Preferabil de la 1.6 in sus. bafta
Prea mult. dai 3000 maxim. eu unu nu as cumpara ca e foarte mic locul dintre bancheta din spate si scaunele din fata. daca ii break ii ok.
crzmax72 întreabă: