anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU! Desi mai am un an si ceva pana voi putea sa dau de permis cat. A1, ma gandesc de pe acum ce motocicleta vreau sa imi achizitionez pentru ca trebuie sa ma incadrez si intr-un anumit buget deoarece nu vreau sa stau pe banii parintilor. Ideea este ca as vrea ceva ca sa aiba aspectul mai sport pentru ca la A1 nu ai cum sa vorbesti de viteza. Imi place mult Yamaha YZF R125 si am mai intrebat cateva persoane dar parerile sunt impartite…Unii imi spun ca e cam greuta si are furca prea tare, altii imi spun ca e foarte buna iar altii ca are problema mare la frane. De greutate nu e problema si nici faptul ca este mai mare pentru ca oricum o sa o testez inainte si daca la momentul actual am 1.76 nu cred ca se pune problema de ceva dar nu vreau pe urma sa stau sa schimb enspe milioane de piese la ea si sa fie mai mult in service decat la mine. Daca puteti sa imi spuneti si cateva modele de motociclete ca si recomandare ar fi super. Multumesc anticipatt!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit, ca nu ai voie sub nici o forma moticiclete de putere, dimpotriva, totul va fi limitat sub 125cmc

| Anonim90945 a răspuns (pentru Violleta2022):

Stiu asta, am si specificat ca nu am cum sa vorbesc de viteza la A1 dar aspectul sa fie unul de motocicleta sport.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim90945):

Scuter!