| NaturalLl a întrebat:

E adevarat ca o sa se scoata din circulatie volanul dreapta? Am auzit ca o sa se interzica din Martie 2019 dupa ce se incheie cu Brexitul si iese Anglia din UE. Asa e?

Răspuns Câştigător
| EneCristian a răspuns:

In proiectul de lege probabil insa vorbim de Romania greu de pus in practica in general sa conduci o masina cu volanul pe dreapta este foarte periculos si incet incet majoritatea tarilor vor interzice aceste masini.

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Nu, nu e.
Nu au cum sa faca o asemenea discriminare, o multime de masini sunt deja aduse in tara si inmatriculate, nu se risca ei sa le sara lumea in cap.
Tot ce pot face, si probabil se va si intampla odata cu iesirea Angliei din UE, va fi sa apara un impozit vamal la masinile aduse din Anglia, astfel nu se va mai merita sa fie aduse astfel de masini, urmand sa se plateasca aceea taxa.
Sau eventual adaugarea unei taxe de inmatriculare, strict pentru acele masini importate din afara UE.
Dar, in schimb, vor fi aduse in continuare din Irlanda.

| Începătorul988 a răspuns:

Salut. Bine ar fi sa faca asta, dar din pacate nu cred.
Sunt zeci de mii de masini, daca nu chiar sute, aduse din Anglia inmatriculate in Romania. Daca ar innapoia banii inapoi n-ar mai avea ce sa fure Dragnea si restul.

| mgtow a răspuns:

Eu as muri daca nu am masina cu volan pe dreapta. Solutia e mutatul in gb (nu stau in Romania oricum)