| NeneaFane a întrebat:

Salutare,TPU! Marți susțin examenul de sala pentru școala de șoferi.cand rezolv chestionare din carte trec,când rezolv pe cele din telefon trec foarte rar, pic mai mereu cu 13-14-15 întrebări...am făcut chestionare pe telefon din aplicația,, chestionare auto DRPCIV.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca sa treci un examen de acest gen, intai inveti regulile de circulatie si toata legsilatia rutier ca sa stii bine ce trebuie sa aplcii in trafic, cand esti la volan.
Faptul ca treci numai anumite chestionare, imi spune clar ca tu nu ai habar de lesgilatia rutiera si ai sanse foarte mari sa pici examenul.
Imi pare rau sa-ti spun, dar nu asa se invata pentru un examen in care poti omorai pe cineva, pentru ca nu ai invatat regulile de cirulatie si nu stii sa le aplici.
Pune mana pe legislatia rutiera si toceste-o pana maine, lasa chetsionarele ca nu te ajuta cu nimic sa intelegi, daca nu ai habar de lege, pentru ca nu stii ce sa plcii in anumite situatii.
Sunt peste 3000 de chestionare si este practic imposibils a le rezolvi pe toate intr-o singura zi, de aceea iti spun, pune mana si invata teoria cu legile rutiere!

| NeneaFane explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc mult! Nu știu ce m-aș face fără răspunsurile tale sincere, domnișoara DonnaAlba! laughing