| stiflers41 a întrebat:

Salutare TPU!
Mi-am cumparat un renault megane 2024 din reprezentanta si am garantie la el 5 ani, as vrea sa merg intr-un service autorizat pentru a monta un sistem audio professional pe acesta.
Imi voi pierde garantia daca procedez asa? A mai patit cineva asemanator? Dealer-ul mi-a spus ca pot sa montez un sistem audio professional intr-un service autorizat ca sa nu mi pierd garantia.
Service-ul de la reprezentanta au spus ca nu se ocupa cu astfel de montaj.
FUNDAAA

Răspuns Câştigător
| Anonymousgurl a răspuns:

Acuma sti cum ii fiind inca in garanție nu accepta toți așa usor pentru ca tu Riști sa ți pierzi garanția din cauza lor, și îți dai seama ca nici lor nu le ar conveni sa vina unu după sa le tot țină morala ca așa și așa sti? Incearca și la anumite service uri, sau persoane fizice care au necesarul și fac solo.Bafta.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă reprezentața renault nu face modificări in sistemul audio, nu risca să pierzi garanția cu alții așa ziși "autorizați". La o adică or să-ți spună că d-aia a luat foc (de ex.) mașina!

Mai pe scurt: don't

| stiflers41 explică (pentru sierra1):

Am inteles. Mai astept si alte raspunsuri si decid cine primeste funda. Multumesc

| sierra1 a răspuns (pentru stiflers41):

Aici nu e vorba de funda fluturată de tine, e vorba de garanția mașinii tale.

Audiție plăcută cu sistemul audio original!

| stiflers41 explică (pentru sierra1):

Stiu dar trebuie sa acord un merit caruia isi pierde din timpul liber cu mine. Multumesc frumos!

Încearcă in alt oraș la reprezentanta RENAULT, recomand VIPER X dar nu știu exact in ce orașe e, ca nu au peste tot.Sau dacă nu, din ce știu eu poți sa schimbi mașina tot la reprezentanta cu una care are un sistem mai bun și diferența de bani o dai tu.

| stiflers41 explică (pentru Anonymousgurl):

E in Baia Mare
E cam departe de mine viper X
Dar da, o sa ma documentez si la alte reprezentante, poate ma pot ajuta ei, cei din mehedinti nu se baga ca " ia masina foc"

| Anonymousgurl a răspuns (pentru stiflers41):

Acuma sti cum ii fiind inca in garanție nu accepta toți așa usor pentru ca tu Riști sa ți pierzi garanția din cauza lor, și îți dai seama ca nici lor nu le ar conveni sa vina unu după sa le tot țină morala ca așa și așa sti? Incearca și la anumite service uri, sau persoane fizice care au necesarul și fac solo.Bafta.

Hey,mulțumesc mult PTR funda, voiam sa ți dau un mesaj in privat legat de întrebarea ta dar nu pot, ai putea sa ma adaugi tu?

Sigur

| Anonymousgurl a răspuns (pentru stiflers41):

Poți sa mi dai și mesaj, ca tot nu mi apare opțiunea sa ți dau mesaj nu știu de ce?

Pentru ca nu avem membru junior