| KaPy2 a întrebat:

Salutare TPU
Mi-am segmentat si eu scuterul,cate rezervoare de benzina trebuie sa-i fac rodajul?
Mentionez ca nu imi merge chilometrajul nu stiu cati km fac...
Cat la % ulei trebuie bagat?, Nu am pompa de ulei s-a spart cand am cazut si am anulato, Cat costa chestia aia de langa roata care vine cablu de kilometraj si cum se numeste

Răspuns Câştigător
| KooSs a răspuns:

In cazul asta poti sai faci rodajul cam un rezervor de benzina, 4 sau 5 litri si melcul costa 20 de lei uite aici http://www.piesescuter.eu/melc-kilometraj,193.html...funda?

6 răspunsuri:
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Rodajul corect dragilor, 3 plinuri de benzina, nu mai mult de 50/km/ora si niciodata 2 pe el pe timpul rodajului! Spune si altora. Ulei 20 la suta, poti si 25 la suta pe timpul rodajului! Te salut KaPy2 si usor cu acceleratia!

| KaPy2 explică (pentru Jicarean_Calin_1960):

I-am facut rodajul 1 rezervor si i-am dat blana, nu il tin non-stop blana deci dau blana tin 3-4 sec apoi dau drumu la acceleratie apoi iar, le dau fum in nas la baieti acum laughing

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru KaPy2):

Kapy2 ce-ai facut tu nu se cheama rodaj. 3 plinuri insemna un rodaj corect... asa ca nu se stie cat o sa-l mai blanuiesti si cat fum o sa mai dai altora!

| KooSs a răspuns:

La segmentare nu trebuie sai faci rodaj, rodajul se face cand motorul e nou. ulei trebuie sai pui 25 ml la un litru de benzina ulei rosu si verde 30ml la litru.chestia aia se numeste melc la kilometraj si costa cam 25-30 lei. funda?

| KaPy2 explică (pentru KooSs):

Pai am alizat cilindru si i-am luat piston cu segmenti, nu cred ca melcu ala costa 25-30 lei...

| KaPy2 explică (pentru KooSs):

Eu caut melc pentru malaguti f12 sau scarabeo, i-am facut un rezervor de benzina am rezervoru de 8 litri, la un magazin din focsani un melc costa 100 lei (1 milion)

| KooSs a răspuns (pentru KaPy2):

In cazul asta poti sai faci rodajul cam un rezervor de benzina, 4 sau 5 litri si melcul costa 20 de lei uite aici http://www.piesescuter.eu/melc-kilometraj,193.html...funda?