| emialex13 a întrebat:

Salutare TPU! Recent mi-am cumparat un Aprilia SPortcity One de 125cm cubi, 2 saptamani a mers bine, dupa care a inceput sa nu mai "schimbe viteza", inainte o schimba la 30 la ora, pleca racheta, acum la 90 la ora abia pleaca, un prieten care se pricepe cat de cat mi-a zis ca ambreiajul e blocat, ce as putea sa-i fac, cum il deblochez? Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| MotoBlitz a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci cu ea la un service. Nu consider ca este bine să o rezolvi singur. Bănuiesc ca ai luat-o la mâna a doua, nu? Aprilia asta este model de sportivă făcută pentru circuit, dupa cum știi, astea chiar dacă au 125cc tot trebuiesc limitate deoarece sunt facute pentru circuit. Este posibil ca fostul proprietar să se fi "jucat" mai violent cu ea, poate a și picat pe partea stângă si apoi ai luat-o tu. Există un joc la schimbator la care trebuie sa fi atent cand o cumperi, trebuie să te joci cu ea sa testezi toate vitezele înainte de achiziție. Îți urez succes in repararea micuței și ai grijă la țepari ca sunt peste tot!