Zonele la care ai făcut tu referire sunt predispuse apariției ruginii. Cel mai probabil masina a avut rugina și a fost "mascata".
Ala care a retusato nu avea vedere buna sa aleaga culoarea ideala, macar stii ca e putin tunata masina. Oricum negrul nu sta bine la nici o masina pentru ca se incinge tare de la soare si mai multa caldura se acumuleaza
Suna a minciuna, cum sa fie decolorate in zinele alea si restul nu? Probabil rugina ascunsa
Nu are relevantă sa spun pretul, am pus întrebarea strict pentru aceasta problema, prețul nu îl spun public, dacă vrei detalii, da-mi mesaj in privat!
Prețul e ce mai IMPORTANT!
La un preț mic, mașina e excelentă! Și ce dacă a fost vopsită? O folosești 2-3 ani, o predai la fier vechi apoi și nu pierzi decât o sută-două de euro. Ia asta în calcul, fără fundă.
Preț initial: 1300€ (Mașina e in Germania)
Nu e puțin de loc! Uite aici:
https://www.olx.ro/....../q-golf-3/
Rablele și cazanele pe care mi le arați pe link-ul ala sunt Golf 3, majoritatea diesel, nu și cum sa compari Golf 3 cu Golf 4, plus motorul de 1.8, se vede ca nu te pricepi!
Da, am confundat 3 cu 4, ai dreptate
Revin: prețul e ok dacă mașina funcționează ok
Golf 4 e un gunoi de acum 20 de ani, ridici pretentii prea mari.
Pragurile si hayonul sunt locuri in care apare rugina la acest model. Masina la care te uiti tu, probabil are pragurile carpite/inlocuite, iar hayonul umplut de chit prin rugina. Asa sunt toate, doar ca lui nu i-a iesit retusul, cum ai zis si tu.
Parerea mea este sa o cumperi cu tot cu aceste diferente de culoare, daca pretul e mai jos de 1500 euro.
Cumpara linistit.
Motorizarea este f buna, iar tabla se carpeste usor.
Degeaba ai tu masina ok daca intra unul in tine cand esti oprit la semafor.
Mi s-a intamplat.
Si am vopsit jumatate de masina, cu banii de la asigurare evident service laudat, spaga etc.
Si se vede diferenta de nuanta daca esti atent.