| NaturalLl a întrebat:

Voi ce ati alege si de ce daca se poate dintre un Audi A6 C6 2011 2l diesel sau BMW Seria 5 2011 2l diesel? As dori cat mai multe argumente
despre alegerea facuta daca se poate, informatii, sfaturi, etc.

5 răspunsuri:
| AlexandraSimion a răspuns:

Aici deja tine de gusturi. Ambele masini sunt ok iar problemele vor aparea in functie de cum s-a folosit acea masina. Ambele masini fac parte din aceiasi clasa, bmw-ul este insa un pic mai sportiv. Eu personal, as alege seria 5 pentru ca imi place foarte mult interiorul, in schimb exteriorul lui a6 este mai frumos. Alege ce iti place tie!

| Alynescu22 a răspuns:

Eu as alege audi a6 pentru ca am avut si stiu ce spun am avut un accident cu el m-a lovit un mercedes vito cu 140kmh in lateral pe partea mea si nu am patit absolut nimic plus confort calitate si rezistenta plus ca bmw iarna e dezastru cu toate optiunile lui am avut si bmw inainte si nu mi.as mai lua niciodata

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Audi A6 e mai mare si mai spatios decat un Seria5.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sincer, E class 2. 2diesel

| FakeJoker a răspuns:

A6'le, este mult mai tanc pe langa seria 5, acum depinde ce iti place tie, eu prefer si masinile "limuzine" dar si cele sportive, dar ca daily, clar Audi, ca sa-ti faci o idee, mai ales despre discutata tractiune "quattro" vs "xdrive", un vecin si'a luat un a4 b7 quattro recent, fiindca nu era deloc multumit de o de vreo 10 ori mai scumpa, un BMW x6. Este la alegere acum, du'te prin parcuri auto, cauta aceste modele, condu'le daca se poate, vezi cum se prezinta, ce te atrage.