Aici deja tine de gusturi. Ambele masini sunt ok iar problemele vor aparea in functie de cum s-a folosit acea masina. Ambele masini fac parte din aceiasi clasa, bmw-ul este insa un pic mai sportiv. Eu personal, as alege seria 5 pentru ca imi place foarte mult interiorul, in schimb exteriorul lui a6 este mai frumos. Alege ce iti place tie!
Eu as alege audi a6 pentru ca am avut si stiu ce spun am avut un accident cu el m-a lovit un mercedes vito cu 140kmh in lateral pe partea mea si nu am patit absolut nimic plus confort calitate si rezistenta plus ca bmw iarna e dezastru cu toate optiunile lui am avut si bmw inainte si nu mi.as mai lua niciodata
A6'le, este mult mai tanc pe langa seria 5, acum depinde ce iti place tie, eu prefer si masinile "limuzine" dar si cele sportive, dar ca daily, clar Audi, ca sa-ti faci o idee, mai ales despre discutata tractiune "quattro" vs "xdrive", un vecin si'a luat un a4 b7 quattro recent, fiindca nu era deloc multumit de o de vreo 10 ori mai scumpa, un BMW x6. Este la alegere acum, du'te prin parcuri auto, cauta aceste modele, condu'le daca se poate, vezi cum se prezinta, ce te atrage.