Tu vrei sa iti cumperi masina sau faci studiu de caz? Dacă vrei sa aflii niste pareri de la niste oameni care au avut mașinile respective cu motoarele pe care le cauți tu, intra pe forumuri pentru asa ceva, cauta videoclipuri pe Youtube si chiar nici pe alea nu m-as baza 100% pentru ca e in functie de cum a fost sau cum va fi folosita masina si daca a avut ceva din fabrică.
Nu sta sa vezi parerile unuia si altuia care poate îți zic ca una sau cealalta e buna dar ei nici nu stiu cum arată mașina.
Nu conteaza piesele se gasesc la pret decent pe net aftermarket si mai faci putin greva foamei cand repari ceva sau nu daca ai bani
Bmw-urile fara X-drive sunt ca bradul fara conuri, sunt jucarii de tabla periculoase care aluneca pe sosea, asta daca nu esti pilot cumva sau sofer foarte foarte experimentat si nu o calci cand nu trebuie.
Deci X-drive fara nu mi-as lua!
520-ul. X-urile is mari si comode dar mult noroc daca trebuie sa parchezi in locuri inguste.
Nu prea cred ca un x1 e mai mare si mai confortabil decat un seria 5.
Ca sa vezi 520 e cu 45cm mai lung si cu vreo 5cm mai lat decat un X1
Da misto raspunsul tau altfel.
Scuza-ma ca nu is expert auto Mie X-urile mi se par teribil de mari, si facute doar pentru cei care vor sa compenseze altceva.