| CbtRaduRO a întrebat:

Vreau să achizitionez o masina si nu ma pot decide intre BMW X1- 2015 Xdrive 2. 0TDI si un seria 3 GT xdrive 2014/2015.
Niște păreri vă rog? Legat de absolut orice.
În primul rand as vrea sa stiu la care din aceste 2 modele costurile de intretinere sunt mai mari

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca esti baiat destept... nu iei BMW nou. Daca esti vreun bugetar de-ala care nu face nimic sau interlop, ia pe aia mai scumpa, bo$$! Eu personal stiu pe cineva care a avut BMW nou luat din Romania si i-a murit turbina dupa nici 50.000 de kilometri, asistenta din parti, plus citit pe net diverse povesti horror privind service-ul si acordarea de asistenta in garantie.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

A, nu-s noi alea. Si mai rau, nema garantie. Hell, no.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Bineinteles ca la x1 sunt costuri de intretinere mai mari, in primul rand la anvelope ( un set de anvelope pentru x1 e cam dublu fata de cat este pentru seria 3 ) si e posibil si filtrele si uleiurile sa fie mai scumpe
As zice Seria 3, mai ales GT-ul este mai spatios fata de un sedan si mult mai spatios fata de x1, la greutate sunt identice.
Eu as alege Seria 3-ul, cum am zis si mai sus, anvelope mai ieftine, intretinerea este posibil sa te coste mai putin si plus ca are un design mai frumos si are materiale mai bune la interior.