| Pajurã a întrebat:

Vreau un catalog cu bicilete de la Carrefour, Real sau alte magazine de articole sportive cu bicilete din Carrefour sau Real! Cine imi da un raspuns bun si corect primeste funda!

2 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

De obicei bicicletele nu le afiseaza in cataloagele online incearca pe rarrefour.ro sau real.ro au acolo catalog dar nu cred sa gasesti ce cauti!

| Minnie a răspuns:

Daca esti din Bucuresti sfatul meu, intrucat am cumparat biciclete si stiu, este asa: bicicletele din real si/sau carrefour sunt mult mai scumpe ca cele de la magazine. Acum, partea a doua, este un magazin de biciclete pe langa Carrefour Vitan, are in fata magazinului scutere si cateva biciclete d ecopii. Acolo tin bicicletele la subsol, acoperite si ingrijite si sunt mai ieftine. Mai este un magazin langa Real vitan dar sunt si scumpe si le tine afara in curte la soare si ploaie si sunt cam neingrijite. Al treilea sfat este sa cumperi bicicleta iarna. Este mult mult mai ieftina ca vara. Am cumparat o bicicleta cand ningea cumplit afara din magazinul acela de care ti-am zis si am luat-o cu 270 lei iar acum, vara este 350lei. Cam atat cu sfaturile :-D