| rotarugeorgemarius a întrebat:

Salutare tuturor. Am și eu un Chevrolet Aveo din 2011, motor de 1.4, 75CP ( 115.800 ) km la această oră, iar până în acest moment, am folosit doar benzină de la Lukoil Ecto Plus 100. Nu mi-a făcut niciodată vreo problemă însă, este foarte scumpă în comparație cu benzina standard Euroluck 95. În data de 8 Iulie, urmează o călătorie foarte lungă prin Europa în concediu cu mașina și mă gândeam având în vedere faptul că voi merge atât de mult, aș dori să introduc benzină ceva mai ieftină, standard, Euroluck 95 de la Lukoil deoarece voi face plinul rezervorului și aș ieși și eu ceva mai ieftin deoarece Dacă aș face plinul rezervorului cu benzină Premium, mi-ar fi mai greu de digerat din punct de vedere financiar și, beneficiez și de reducerea de weekend Și sunt și client fidel și dețin un Card Lukoil.

Credeți că aș greși dacă aș face trecerea de la benzina Premium Ecto Plus 100, la cea standard, Euroluck 95?

Măcar acum pe perioada concediului prin Europa pentru că voi băga foarte multă benzină și îmi va fi și mie mai ușor din punct de vedere financiar...

De exemplu, eu locuiesc în județul Prahova și prima mea noapte de cazare, va fi tocmai în Arad, adică la o distanță de aproximativ 600 de km. Deci clar că îmi va trebui un plin de benzină până acolo.

Vă mulțumesc frumos și aștept părerile voastre. Cu respect.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu are nicio importanță ce benzină pui. Oricum, dincolo nu mai contează că ești client luk, dar dacă vrei benzină mai ieftină, nu cumpăra de pe autostrăzi.

| rotarugeorgemarius explică (pentru mihai69):

Vă mulțumesc foarte mult pentru informația corect oferită.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poti sa o treci linistit pe 95. Va fi o idee mai bleaga, in rest nu vor fi probleme.

| rotarugeorgemarius explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Vă mulțumesc frumos pentru toate informațiile corect furnizate! Cu respect!