Claxonul s-ar putea sa nu functioneze din cauza foliei de la volan, eu am avut problena la e46, ca sa iti dai seama daca ai probleme cu folie te uiti daca atunci cand aprinzi farurile se aprind si butoanele de la comenzile de pe volan (daca ai comenzi pe volan), daca butoanele de la comenzile pe volan nu se aprind inseamna ca de aia nu iti merge claxonul!
Salut!
Pentru lipsa claxonului, este posibil să fie o problemă cu releul de claxon sau cu cablajul electric care alimentează claxonul. Înainte de a schimba orice piese, ar trebui să verificați fusibilul pentru sistemul de claxon, deoarece este posibil să fi ars.
Pentru lumina de plafon, aceasta poate fi cauzată de o problemă cu becul în sine, o problemă cu comutatorul de lumină sau o problemă cu cablajul electric care alimentează lumina de plafon. Este posibil să fie necesar să verificați cablajul electric pentru a vedea dacă există o problemă cu conexiunile sau cu o intrerupere a circuitului electric.
Sa verifici si sigurantele totusi.
Multumesc,1user1, fantomita 21, si Mihai69. Am volan cu 4 spite, cu butoane, in stg si dreapta.Se aprind farurile, si atit. Butoanele de pe volan nu, dar nici nu functioneaza.Prin urmare, nu stiu daca masina are comenzi pe volan.Cit despre releul de la claxon,nu stiu,unde se gaseste, iar daca l-as gasi, desi am un ampermetru, nu stiu sa masor. Lampa din plafon am controlat, in sensul ca am scos becul si filamentul pare in regula.