| CatalinBRG33 a întrebat:

Salutare Tuturor! Vreau sa-mi cumpar un bmw e46 facelift dar pe benzina, ce tip de motor recomandati pentru acest model?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Mi se pare ca la varianta pe benzina ai motorul de 2171 cm3 de 170 CP cu 6 cilindri in linie.
De salutat initiativa ta ca nu vrei ca toti taranii bmw diesel.
Si motorul pe 6 cilindri e mai potent si mai bun decat ala diesel de 2000 cm3

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Daca nu te deranjeaza in mod deosebit impozitul, atunci as lua pe cel 2.2 benzina in 6 cilindrii. Se spune ca nimeni nu face motoare 6 in linie ca BMW. Acesta ar fi un 320i/323i. Daca nu vrei banii de impozit atunci cumpara un 318i ce are motor de 1.9 benzina. Bafta!

| mgtow a răspuns:

Daca sari de 2L o sa te rupa in 2 taxele in tara, sau o inscrii in BG unde iesi ieftin la taxe

| relian a răspuns:

Ce tip de motor? Pai motorul cu care este echipata masina, ca doara nu punem noi motoare asa de la noi laughing
Ar mai fi o alta chestie, cei aia e46? De ce nu spui bmw 320 sau 528, etc din anul 2 mii toamna?
Alta chestie cei aia facelift? Intreb si eu ca nu cunosc termenii astia cei tot baga multi pe aici.
Daca ce arati tu este un cazan laughing asa cum am vazut spun unia pe aici, nu mai lua ca iti va manca zilele.
Eu asa din ce stiu, ce am observat, bmw astea seria 3 sute, nu stiu eu de euri si rahaturi, orice bmw de asta serria 3 is rupte in gura la greu,rar gasesti unu sa fie ok, iti maninca zielele.

De ce spun asta? Pt ca aceste bmw sport ca asa sunt facute, is omorate, batute in gura ca pe coasa laughing cei care le-au avut pur si simplu intentionat le fac parf, nici eu nu i-am inteles de ce fac asta, dar nu se uita omoara la ele de zici ca au c eva anume laughing
Daca cumperi unul nou si il intretii si conduci normal o sa fie oricare motor va avea super bun.
Eu am o trotineta de asta bmw seria 3 dar 2014 am luat de nou, merge struna, sa fiu nebun de a patit ceva pana acum laughing si are motor de 2 litri benzina,merge ceas laughing Consum bun,raspunde ce nu ai vazut,nu te asteptai de la un motor si o masina de puterea asta sa fie asa, cu ai calcat acceleratia s-a dus pusca.
Eu o spun din experienta, din ce am, dar am si citit de la cei care cu asta se ocupa, care testeaza masini, Raia mea are numa 170 CP, acelasi motor la altele scot 240 CP.
Cei care au testat din start au spus pai n-are rost sa ne mai complicam cu 170CP dar dupa au ramas uimiti cum reactioneaza si raspunde masina si ce puternica este in realitate fata de cum pare la prima vedere.
Daca f putin calci acceleratia dar f putin mai tare scartie rotile, daca esti pe drum pietruit sar pietrele de te si sperii laughing si este cu transmisie automata.
Il fac pe orice alt bmw puturos pe motorina cu orice transmisie manuala, la orice ora laughing
Este bine ca vrei unu pe benzina, o sa vezi diferenta daca o sa ai si conduci o masina pe benzina fata de motorina, niste puturoase, carute cam asa is alea pe motorina