Din proprie experiență îți spun că absolut orice GPS, inclusiv cel mai ieftin din magazin, își face treaba la fel de bine ca unul scump, indiferent de marcă și model.
Sper ca nu gresesc, dar Tomtom e cea mai nerecomandata firma pentru Romania.
Am avut unul imprumutat, si nu avea decat drumurile principale din Romania, si alea gresite. Pentru o ruta Suceava-Tg Mures imi facea traseu prin Ungaria, iar daca intram in orase pierdea semnalul, sau imi arata doar in ce directie e drumul european, pe de-a dreptul, de parca as fi fost in camp. Apoi mi-a zis cineva ca alea nu se descurca in Romania.
Faza e ca eu sunt in Spania si nu prea o sa vin curand in Romania cu masina, iar atunci cand voi veni as putea sa-mi pun gps-ul de pe telefon sau chiar as putea sa-l actualizez la zi. Aici folosesc varianta cu telefonul dar a venit momentul sa-mi iau navigator.
Eu sunt fan Garmin.Am avut mai multe modele si sunt multumit.Le schimb cam la 2 ani deoarece modele noi ofera functii suplimentare interesante se leaga on line la infotrafic, la telefon, la Google sa-ti caute hotel si restaurant in zona etc, si se misca mai repede.
Unul ieftin intr-o intersectie importanta iti spune cu 5 secunde de intarziere sa o iei la dreapta si te-ai ars.Sau sta 10 min sa recalculeze un traseu mai lung.
Plus ca acum au actualizari pe viata incluse in pret si afara costa de 2 ori mai putin decat in tara.
anonim_4396 întreabă:
XtremeRules întreabă: