"m-a făcut în toate felurile posibile...și mi ai interzis să mai continui!"
Aici e stresul tau, aici moare stima de sine.
E soțul tău sau stăpânul tău? Iar tu ce ești? Proprietatea lui?
Permisul este ultima ta grija.
Scapă de "stres" și vei reuși orice îți dorești în viață.
Pietonii nu sunt ghinion, sunt tot oameni și merita respect. Chestia asta ți-a fost inoculată de "stresul" de bărbat, care se crede stăpân de oameni și șosele.
Redu viteza la trecerea de pietoni! Gândește-te că și cei 3 copii ai tai sunt pietoni.
Din fericire tu esti nascuat sa ramai pieton, fiindca mama natura nu vrea sa omori pe nimeni, de aia te tot pica la examen.
Sanatate multa si grija de copilasi sa ai, ca de masina chiar nu ai nevoie.
Dna Draga, sau ce ați fi părăsiți aceasta comunitatea TPU, am observat că comentariile dvs.sunt cele mai pesimiste și răutăcioase, la toate răspunsurile pe care le-ați dat și altora!
P.S.nu o luați personal dar vi se " citește" răutatea interioara!
Cititul tau a dat gresit si de data asta. La cat am ajutat in viata mea, se pare ca-i taman pe dos, doar ca nu-mi place sa mint omul si nici sa-i dau sperante false, mai ales cand dovedeste ca insistentele lui pot duce la nenorocirea altora.
Sunt realista si imi place sa spun adevarul in fata, pe care oamenii aerieni ca si tine sunt total incapabili sa-l accepte.
Ti-as recomanda cu caldura sa renunti la soferie fiindca inconstienta de care dai dovada iti poate afecta nu doar familia pe care o ai in masina, dar si pe ceilalti participanti la trafic.
Ai picat de 3 ori traseul, suficient de multe ori ca orice om inteligent sa inteleaga ca nu-i facut sa sofeze niciodata.
Poate mai reflectati la adevarul asta crud, dar real!
Buna.Eu stiu pe cineva care a reusit sa ia carnetul din a 8-a incercare.O fi bine, o fi rau? No one cares, important e ca omul a reusit ce si-a propus si acum poate beneficia de condus pentru locul de munca, ca avea mare nevoie, iar in rest, nu conteaza deloc ce zice gura lumii, pe care nu o poti astupa ever.Nu suna deloc bine ce descrii despre relatia cu sotul.Traiesti in secolul trecut sau esti in 2024? Respectivul nu iti poate interzice nimic. Faptul ca tintesti spre o astfel de reusita din pozitia de mama tanara e cu atat mai mult de laudat. Daca sotul te denigreaza si te insulta atunci nu am absolut nimic de bine de spus despre el, deci ma opresc aici.
Incearca sa te mai pregatesti si sa iti infrunti emotiile, gandeste pozitiv si lasa dezamagirea deoparte, don't beat yourself up too much.Mult succes!
Cu placere.Adevarul e ca oriunde te invarti in lume, tu trebuie sa reprezinti propriul sprijin, tu trebuie sa te sustii inainte de toate, nu sa depinzi de altii. Daca te iubesti iti vei putea oferi aceste lucruri fara nicio problema.Problema e cand nu poti, iar cei din jur, cum este sotul in acest caz, doar te trag in jos si te imbolnavesc, in loc sa te ajute sa cresti tu ca persoana, oferindu-ti iubirea si sprijinul lor.
Recitind textul tau, observ și alte cuvinte cheie: ghinion, mutra, praf și pulbere, proasta.
Tind sa cred că ele alcătuiesc realitatea ta de acum.
Cum sa reușești când tu trăiești așa ceva?
Schimbă! Schimba felul în care gândești, începând cu cuvintele pe care ți le spui ție, pe care le rostești. Citește despre NLP, îți va schimba perspectiva.
Ce vreți să spuneți?
Aceea a fost exprimarea mea de moment, scriind acel "text"
Dar îmi puteți detalia dacă doriți despre ce ați vrut să spuneți!
Te auto-sabotezi prin cuvintele pe care le alegi.
Citește despre NLP.
Mulțumesc pentru încurajarea?