Si eu sunt de parere ca Kawasaki sunt cele mai "tari" motoare, ei au dat si cea mai puternica motocicleta de fabrica la momentul lansarii si anume H2R care nu e legala pentru sosea daca imi aduc bine aminte.
Motocicleta aleasa de tine e puternica nimic de zis, am vazut ca sunt mai multe variante dar gasisem ca are 748 cm3 si 100 CP la o masa de 195 kg, un raport greutate masa destul de bun ce denota intr-o acceleratie pe masura.
Cu orice motocicleta ce depaseste 60 de CP trebuie sa fii foarte atent caci practic ele zboara pe sosea si chiar daca zici ca ai experienta pe teren accidentat cu acel model de Yamaha sa stii ca pe sosea e si mai dificil din punct de vedere al sigurantei.
Tu ai sa mergi cu oarece viteza chiar daca zici ca nu dar o cere "scula" pentru ca nu poti sa o tii in RPM putine cand motoarele lor sunt facute sa zburde la multe rotatii pe minut, apoi traficul din toate orasele e aglomerat de masini, in sosea sunt tot felul de denivelari si gropi...deci e nevoie de noroc si de o atentie sporita ca sa fii mereu safe pe 2 roti, chiar si pe 4 de cele mai multe ori. Unde mai punem ca voi sunteti greu de vazut in oglinzi, a trecut intr-o zi un motociclist cu viteza pe langa mine desi eu eram pe banda 2 si drumul avea 2 benzi, dar el a trecut milimetric pe langa mine prin putinul spatiu pe care-l avea, daca eu indreptam masina catre linia continua fara sa o calc il proiectam...desi am ura pe genul asta de motociclisti idioti care nu respecta codul rutier si nu asteapta sa depasesca cand este posibil acest lucru.