| JrMerlă a întrebat:

Salutare,vin și eu cu o întrebare, după reconditionarea cardanului. A început sa îmi vibreze masina în 65- 90 km la h.
Înainte de reconditionarea nu făcea asa.
M-am hotărât sa îl reconditionez pentru ca masina are o vârsta, mercedes sprinter 2007.
Și rulmenții erau crăpați vizual.
Am fost din nou la băieții din Buzău cu cardane au spus ca pe aparat cardanul este perfect dar la mine bate.
Ce pareri aveți?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Du-l inapoi, ca este defect si ameninta-i ca vei contacta Protectia consumatorului, daca nu o repara si regleaza.
este obligatia lor sa-ti dea masina functionand corect si evident garantie de minim 1 luna.

| JrMerl? explică (pentru Violleta2022):

Am fost inapoi la ei, dar ei spun ca nu este din cardan ca pe aparat cardanul apare ca este perfect. Dar eu înainte sa umble ei la cardan nu aveam aceasta vibratie.
Am garanție 6 luni.
Am plătit 3000 de lei

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mama hotarît, te ai hotarît tu sau mama talaughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu l-au echilibrat corect sau este stramb. Insista la ei, ca nu este ok. Daca pui un cardan din dezmembrari, probabil scapi de vibratie.
Eu am indreptat cu barosul un cardan, acum cativa ani, si nu (mai) batea dupa interventie laughing
Avea o vibratie de la 60km/h in sus, pentru ca duba fusese incarcata cu un stivuitor, iar meseriasu' a ridicat-o de cardan. Am pus cardanul pe drept, l-am batut si a disparut vibratia, cel putin la viteze mici.
Al tau cred ca este rectificat gresit, sau meseriasii au strans cuplajele/flansele aiurea. Daca nu te intelegi cu ei, mergi la alt mecanic sa-ti rezolve problema cu factura si deviz autorizat, apoi depune plangere la ANPC pentru teapa de la "baietii de Buzau". Asta daca au societate.