Cu seria Vin poti merge la orice reprezentanta Audi sau VAG de exemplu si iti pot da o lista cu ce dotari si ce echipare este masina...
Totusi daca proprietarul nu are habar, de ce as cumpara de la el?
E clar ca masina a trecut prin multe maini si multi proprietari
De asemeni poti cu acesta serie de sasiu sa obtii de la cei care vand piese auto (magazin), dai o cafea si iti zic ei, e solutia mult mai ieftina decat cea de mai sus cu reprezentanta
Daca totusi vrei aceasta masina ai optiuni.
Doar propietarul masinii ar putea spune ce dotari are masina respectiva, fiindca el detine cartea masinii, el detine toata informatia, tu neavand habar ce model de masina este, ce tip este, ce inbunatatiri si dotari s-au adaugat samd
Nu ai de unde stii, nici la reprezentanta nu mai stiu aia ce si cum.Am fost eu si numa balarii arata computerul lor De regula asa in mare au, dar uneori programele ce le au nu-s totdeauna complete.
Dotarile masinii, intreaba proprietarul, trebuie sa stie ori sa faca poze si sa iti arate.
Sa faca poze la faruri, la bord, la toate butoanele ce le are masina, atunci stii si ce dotari are.
Nui greu sa faca 20 de poze sau si mai multe, sa le afiseze, ba este bine si pentru el.
Cu cit prezinta masina mai bine, cu atit nu pierde timp aiurea la telefoane sau in discutii cu care ar fi interesat.
Cum ai spus si tu, nu merita sa bati drumu, mai ales daca este departe.
la orice buton din masina daca is facute poze, atunci stii, ce are, ce nu are. De regula butoanele is grupate, deci nu ia multe poze de facut.
Asa ca cerei poze, trimite-i mesaj si exact asa spune-i, sa faca poze clare la toate butoanele ce le are masina in interior, inclusiv usi, scaune tot, si la faruri, poti din poze sa iti dai seama si ce faruri are.
In afara de butoane mai sunt si alte dotari care nu le vezi, dar tot asa daca stii sa faci o poza la bord, le poti vedea si pe alea cumva
Ori il poti intreba ce te intereseaza pe tine mai exact.
Dupa VIN poti stii doar cateva chestii sigur, dar nu si dotarile toate.
De regula o anume masina vine cu chestii basic, adica chestii obligatorii, apoi alte dotari.
Tu trebuie sa stii pentru RO sau UE dotarile standard, alea obligatorii, apoi intrebi omu are ce sa zic eu ca exemplu, are blind spot? Ala poate nu stie cei aia, ii explici, in oglinda, are lumina sa arate cand o alta masina intra in pct mort bla bla?
Omu trebuie sa stie.Dar chestia asta trebuie sa aiba si buton, dar nu toate au.
Sau intrebi, are navigatie? Omu trebuie sa stie. Oricum e mai bine sa pierzi si cateva ore prin mesaj, sau stiu si eu juma de oroa la telefon, decat sa mergi tu acolo, la suta de km sau pe unde o mai fi masina.
David24876 întreabă: