| Buta1 a întrebat:

Salutare, vreau sa pun o întrebare pentru motocicliștii care au trecut prin multe teste cu motociclete. În curând o sa am permis cât A2 și as dori sa-mi iau un motor, momentan nu știu dacă sa fie naked sau sport dar as dori sa mi recomandați ceva motoare fiabile, sa consume puțin dar și puțin putere

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru A2 vei avea un motor mic, fara putere, asa ca nu are importanta la ce visezi tu, ci la ce-ti permite legea pentru varsta de 16 ani si categoria A2.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sa-i spuna cineva botului ca A2 nu se poate lua de la 16 ani, si nici "fara putere" nu se poate numi, din moment ce majoritatea motocicletelor de acolo zboara in comparatie cu majoritatea masinilor din trafic.

Revenind la intrebare: intra in comunitatile de motociclisti si afli acolo.
Eu as zice sa nu speri la consumuri decente de la motociclete, majoritatea mananca la fel de mult cat masinile cu 5 locuri.

| Buta1 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Stiu ca nu se poate lua de la 16 ani, dar după 5 ani de condus masina eu zic ca putina experienta cu traficul am

| Hoteteu_Nicolae_1985 a răspuns:

Honda CBF125 este cunoscută pentru fiabilitatea sa și consumul redus de combustibil. Este o motocicletă ușoară, accesibilă, ideală pentru începători și pentru naveta zilnică. Motorul său de 125cc oferă un echilibru bun între economie de combustibil și putere moderată. Iar pentru protectii moto poti alege armura moto potrivita https://www.unimotors.ro/Protectii-corp_c_1076_1093_1744_1828.html