Și eu apreciez că apreciezi. Revenind la subiect… dacă becul se incinge, nu recomand oja. Dacă nu, poți da liniștit. În copilărie, pe vremea lu’ ceașcă, mi-am făcut singur instalație de pom de iarnă, cu becuri de lanternă în serie Și le-am colorat cu ojă.
Nu e nici o problemă, dar întâi trebuie să pilești becurile, să le tai cu forfecuța, să scoți pielițele, șamd.
O sa ma uit mai bine și încerc, apreciez mult. Mulțumesc
Tare rău amintirea asta cu pomul de iarna cu siguranță dacă le-ați fi cumpărat gata făcute, nu ar mai fi adus o așa mare plăcere. Cat despre ambientala mea, găsisen banda led care se conectează la priza de 24, respectiva banda are mai multe culori și se poate regla din telecomanda. până la urmă cred că o să optez pentru ceva de genul, sa nu cumva sa mă trezesc cu mare foc de tabără in cabina ) Multa sănătate!
Și eu apreciez că apreciezi. Revenind la subiect… dacă becul se incinge, nu recomand oja. Dacă nu, poți da liniștit. În copilărie, pe vremea lu’ ceașcă, mi-am făcut singur instalație de pom de iarnă, cu becuri de lanternă în serie Și le-am colorat cu ojă.
Nu sunt led, sunt becuri normale 24V R5W dacă nu ma insel
Sau nu… o să ma uit și o sa las aici denumirea, oricum mersi
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: