| EvilBunny1 a întrebat:

Salutari! Am si eu nevoie de ajutor va rog, cautand o masina SH am dat de un passat b6 1.9 TDI dar cu numere de Franta.Intrebarea mea este exista vreun site unde pot sa aflu istoricul masinii ( nr de km reali, daca a avut accident ) evident sa platesc un raport dar cu VIN de Franta.Va rog, si despre acte daca a mai cumparat cineva din Romania o masina din Franta.Multumesc frumos!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista o groaza de aplicătii care îți verifica mașina după vin. Chiar și car vertical. Ca nu îți cere nr de înmatriculare. Eu însă nu am deloc încredere în aplicațiile astea.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu am facut astazi un raport pe autodna.ro si nu recomand... Am aflat doar kilometrajul din ianuarie de la ultima inspectie tehnica, in rest absolut nimic. Nici celelalte inspectii tehnice, nici tara in care a rulat, reviziile de reprezentanta, nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma pricep la masini.Imi poti trimite anuntul? Daca e adusa de afara, e posibil sa fie umblata la ea.Totusi, m-ar ajuta sa imi trimiti link cu anuntul

| niko23 a răspuns:

Exista o aplicatie unde bagi vin serie sasiu.[car vertical] si afli istoricul masinii, mi se pare ca cere bani prin sms 3 sau 5 euro

| EvilBunny1 explică (pentru niko23):

Din pacate car vertical merge doar pentru vehiculele inmatriculate in Romania, masina pe care vreau eu sa o verific are numere de Franta.