| AlexShaw a întrebat:

Salutări! În curând voi obține permisul pentru A2 și aș avea câteva curiozități legate de înmatriculare, asigurare și eventual aducerea unei motociclete din afara. Cel mai probabil voi achiziționa o motocicleta Honda CBR500R sau CB500F. Cam cât m-ar costa să aduc o motocicletă din Germania spre exemplu, ce ar trebui să fac pentru a o înmatricula și asigura, pe numele meu și cam cât m-ar costa toate acestea având in vedere că am categoria B de 2 ani, fără incidente și evident voi fi începător la A2?

1 răspuns:
| CrisCRG a răspuns:

Te salut, pretul pentru transport este cam la fel ca la masina, daca ai noroc sa prinzi un om care aduce o masina din Germania s-ar putea sa o strecoare si motocicleta ta si sa platesti mai putin, asigurarile nu sunt prea sigur dar nu este departe de o masina. In Germania va trebuie sa faci briful mic si mare si kofentrac(nu stiu cum se scrie dar asa se pronunta big grin) iti recomand sa cauti un intermediar prin zona ta ca asa va fi mult mai usor si va face el toate documentele pentru tine. Nu este mare harababura doar ca mna o sa te coste ceva