Eu sunt de parere sa strangi mai multi bani si sa alegi o masina mai noua si mai calitativa decat cele doua, iti dai seama ca 6000 de lei am dat eu pe un laptop, masinile ar trebui sa inceapa de la un 4000-5000 de euro in sus.
Nu te infuria nu-s bogat, dar nu-s nici adeptul tuturor tigailor.
Iar o masina care consuma 1 litru la 1000 de km este de aruncat la gunoi.
Sfatul meu cauta o masina japoneza cu motor aspirat deci tot pe benzina de an mai bun si inate de o cumpara faci test compresie, verificare carvertical si verificare in service autorizat RAR, astfel stii ca nu iei o tigaie de 2 lei.
Asta daca vrei sa imi asculti sfatul.
Exista si togai care se pot nimeri sa fie de calitate nu zic nu dar este o loterie, iar ce este bun nu este ieftin niciodata in viata!
No offence
Cumpara-l pe care il vrea inima ta, cea mai buna alegere, bani tai ii administrezi cum doresti. Tot la aceleasi sume ajugi cu cheltuielile, fie ca cumperi 1 litru de ulei la 1000 de km fie ca cumperi vreo 10 de litri de benzina in plus la 1000 de km. Preturile celor doua oarecum echivaleaza, amandoua avand nevoie de consumabile.
Ti-as recomanda 1.6 benzina, dar nu stiu sa-ti spun daca vei gasi ceva bun in banii aia. Acum depinde foarte mult si de cum a fost intretinuta masina, cati kilometri are reali (daca nu cumva sunt dati inapoi), cati proprietari a avut etc. In primul rand, orice masina neintretinuta corespunzator care nu are reviziile facute la timp, e posibil sa consume ulei, mai ales daca a mers cu acelasi ulei in motor vreo 30.000-40.000 de km (am vazut destul de multe cazuri) deci automat apare uzura din cauza ca ungerea nu se mai face corespunzator. Iar daca un motor consuma 1l de ulei la 1.000 de kilometri deja acel motor e compromis. In al doilea rand, conteaza foarte mult si cati proprietari a avut masina inainte, pentru ca fiecare proprietar a avut un stil de condus diferit si poate nu a avut grija de masina cum au avut ceilalti. Eu am avut un Golf 4 1.6 benzina, dar l-am cumparat de la cineva pe care-l cunosteam si stiam ca are grija de masina. In 3 ani n-am avut nici o problema cu ea, i-am schimbat doar consumabilele. Recomandarea mea ar fi sa mai strangi cativa banuti ca sa-ti iei ceva calumea, pentru ca nu orice este ieftin este si bun, si trebuie sa fii foarte atent cand o cumperi pentru ca un Golf 4 deja este o masinuta destul de vechiuta si automat ca pot aparea si probleme de la un timp.
anonim_4396 întreabă:
CalinTenteaOctavian întreabă: