49 mii e ok daca a fost ingrijita cum trebuie nu o sa ai probleme cu ea sa fii atent in special la directie uitate bine la rotile de pe fata la cauciucuri sa nu fie uzate diferit si in rest nu prea ai ce verifica un istoric sa-i ceri numai si la caroserie sa nu fie ruginita, la consum depinde cum conduci fiind motor de turatie consumul o sa fie pe masura dar daca esti linistit un consum de 6%, cat despre ulei te duci la ei la reprezentanta este pachet cu tot cu filtru eu iau texaco e ok nu am probleme
ziceam pe gpl ca e mai ieftin dar asta e decizia ta
deci fratilor pe scurt daca ai grija de masina si ea are grija de tine degeaba ziceti ca dacia tot dacie ramane loganurile sunt chiar masini bune de ce credeti ca multi straini isi cumpara, ii vad pe toti cu golfurile, de unde au fost aduse masinile alea propietarii lor au avut grija de ele de aia au kilometrajul respectiv si inca merg bine n-au facut ca romanii cand a fost vorba sa schimbe uleiu sau bujiile ca leau lasat tot pe alea si dupa se trezeau ca se strica masina
va dau un exemplu un prieten care lucreza la FCC are masina de servicu un logan diesel are aprox 600000km la bord cadn am condus-o am zis ca nu se poate dar uite ca se poate daca iti faci reviziile
Nu se merita ia-ti mai bine un golf4 sau un renou laguna la bani astia sunt si cateva forduri bune pe la 3000-4000E imatriculate in Romania.
E ok dar la banii astia sa fie full
Visit my blog!
http://useful4you.blogspot.com
Sunt masini bune chiar mai bune decat altele sincer parerea mea sunt detinator si sunt multumit
1.6 16 v e un motor mai mult sport deci no sa te plictisesti poti sai dai ca duce faceliftul daca iti place iar masina e fiabila eu o am de 5 ani si in afara de cauciucuri filtre si ulei n-am schimbat nimic doar cateva zgarieturi deci se merita dar incearca sa negoziezi putin pentru ca la motorul asta cand ii dai o s-a cam pape putina benzina sa-ti dau o idee il poti lua si puneti gpl iesi mai ieftin ca un diesel si e si mai bun
Daca la motorul de 1.6 zici tu ca "papa mult" dapai la motoru meu de 2.0 tot benzina, a meu trebuie sa zic ca papa cu galeata volvo v40, da si merge masinuta 136 cp, cat despre logan, este scumpa dar o masina noua, an bun, euro 4, fiabila, este super, arata bine, dar totusi mai cauta masini pe auto.ro sau autovit.ro ca poate gasesti si alte masini care poate iti vor placea mai mult si poate vor fi si economice, dar acum tu decizi, eu am avut o solenza cu motor de 1.4 16v cu 75 cp si mergea, nu aveam treaba, eu tot zic ca dacia este la putere, intram in depasire cu 140 km/h doar o data O_o
Sa te uiti sa nu fie lovita. Pretul mi se pare cam piperat, eu zic ca mai mult de 4500 Eur nu face (avand in vedere ca una noua e 4000. Ce-i drept, fara nimic pe ea, cred ca nici volan nu-ti da la banii astia)
Eu am momentan un MCV exact pe configuratia asta (1.6 16v si 105cp) laureate. Cat e goala trage bine motorul. Cand incepi sa-i pui marfa sau o umplii de persoane se simte (accelereaza mai greu si franeaza mai greu)...
Bine, MCV-ul e si mai greu.
49 mii e ok daca a fost ingrijita cum trebuie nu o sa ai probleme cu ea sa fii atent in special la directie uitate bine la rotile de pe fata la cauciucuri sa nu fie uzate diferit si in rest nu prea ai ce verifica un istoric sa-i ceri numai si la caroserie sa nu fie ruginita, la consum depinde cum conduci fiind motor de turatie consumul o sa fie pe masura dar daca esti linistit un consum de 6%, cat despre ulei te duci la ei la reprezentanta este pachet cu tot cu filtru eu iau texaco e ok nu am probleme
ziceam pe gpl ca e mai ieftin dar asta e decizia ta
deci fratilor pe scurt daca ai grija de masina si ea are grija de tine degeaba ziceti ca dacia tot dacie ramane loganurile sunt chiar masini bune de ce credeti ca multi straini isi cumpara, ii vad pe toti cu golfurile, de unde au fost aduse masinile alea propietarii lor au avut grija de ele de aia au kilometrajul respectiv si inca merg bine n-au facut ca romanii cand a fost vorba sa schimbe uleiu sau bujiile ca leau lasat tot pe alea si dupa se trezeau ca se strica masina
va dau un exemplu un prieten care lucreza la FCC are masina de servicu un logan diesel are aprox 600000km la bord cadn am condus-o am zis ca nu se poate dar uite ca se poate daca iti faci reviziile
Eu zic ca e o alegere buna. Masina e si rezistenta si dupa parerea mea e mult mai buna decat vw sau opel sau alte vechituri din import care orbesc cumparatorul ca sunt nu stiu ce masini straine. Oricum daca era facuta de romani era praf da Logan e facut de Renault asa ca poti sa ai incredere deplina.
haha Asa am fazut si eu ferrari in flacari si nu stiu ce alte masini straine dezmembrandu-se in mers. Depinde cum o tii si cum o ingrijesti. Am un prieten care si-a luat vw passat din 2006 si a care arata ca o limuzina si a cheltuit mai multi bani decat a dat pe ea sa o repare. Masina e ciuruita complet pe dinauntru. E ca un mar; pe dinafara e verde si frumos si pe dinauntru are viermi.
Vai de mine ce prostie faci! nu te incurca cu Logan, ca am vazut una din 2009 cu axa rupta in drum din mers era sa moara oamenii din ea, sunt zeci de masini bune si la pretul de 5500 euro iti poti lua un VW Pasat diesel din 2003-2004 fff bun, mai gandeste-te
Este mult pentru o astfel de masina.Pai daca mai pui 500(maxim 1000) iti iei un Logan nou!