Bravo Alexandru in sfarsit primul om care aud si eu ca spune ceva pe forumul asta ca numai tampenii am auzit! Iei acel creion si dai pe zgarieturi dar fara sa depasii zgarietura fiindca modifici nuanta de culoare si pare ca o alta zgarietura si dupa aia gata se vede ok sau eventual daca te uiti foarte de aproape si foarte atent dar oricum nu va mai parea nimic inestetic!
Daca este zgarietura adanca nu iese la polish si prea putin la creion. Cumperi un kit cu care incarci putin zona, il lasi sa se intareasca si dupa iei cu smilgherul ca sa fie suprafata neteda. Dupa ce faci toate acestea, du-o la vopsit sau vopseste-o chiar tu. Ce ti-am zis eu e o metoda mai ieftina.
Exista un creion special numit Fix It Pro. Repara orice zgarietura, la orice tip de vopsea.
Da, trebuie vopsita, si poti cumpara o camera video cu 100 de euro pe care sa o montezi pe bloc, ii surprinde cand mai fac asa ceva si daca ii dai in judecata iti platesc cat sa iti iei alta masina ^^
Da! am avut parte du-te la spalatorie si da un polishte costa un 2 mil jumate si iti scoate zgarieturile bafta