anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sambata asta o sa plec in Grecia. Vom fi 2 adulti si 3 copii, insa am dori sa luam si cainele nostru. Din cate sitiu ai voie doar 5 persoane. Daca cainele este al 6-lea are ceva? Raspunsuri sincere nu vreau sa fiu intoarsa de la vama.Multumesc! :*

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cauta pe Google, pe undeva legislatia privind introducerea de animale de companie in Grecia. Fiecare tara are legi specifice in sensul asta.

| florinel_8849 a răspuns:

Are pasaport cu viza de la veterinar nici o problema

| Antonimu a răspuns:

5 persoane, corect.

dar de cand cainele este o "persoana"?! laughing

| madamanu a răspuns:

Sincer nu ar avea de ce sa te intoarca de la vama... Este destul de logic ca nu o sa lasi cainele acasa. Eh probabil daca e foarte mare cainele si ei considera ca nu e destul loc in masina si ca, animalul poate deranja soferul s-ar putea sa te intoarca, desi nu cred.
Parerea mea sincera e sa il iei cu tine si pe catelus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu sa va raspund legal la aceasta intrebare dar un lucru va spus. Buc- Grecia, o sa faceti cam 12-14 ore, depinde in ce parte a Greciei mergeti. Credeti ca animalutul o sa suporte atatea ore in masina? Dar dvs. cu el?

Link util:
http://www.blog.petz.ro/......-din-tara/

| GodBlessYou a răspuns:

La caine ii trebuie pasaport! Si tot ce trece viu pe granita ii trebuie pasaport asa ca el e al 6-lea! Nu iti trebuie caini la mare laughingCaine sunt ca sa lantre si sa muste, dar acum sunt folositi ca decoratie si jucarie! Eu am un boxer nimeni nu are curaj sa intre noaptea la mine in curte! Ii rau! Asa trebuie sa fie!