| StefanDrg a întrebat:

Sâmbătă trebuie să merg cu mașina personală să iau pe cineva de la aeroportul Otopeni din București. Nu mă pricep la parcare, cum se procedează cu jetoanele alea ce trebuie să fac și cum le obțin și cum plătesc? Funda!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ajungi la bariera, apesi pe buton aparatul iti da jeton, il iei se deschide bariera intri.

inainte sa te duci la masina platesti jetonul la aparatele de la intrarea in parcare, cu jetonul platit il bagi la iesire in aparat, se deschide bariera si pleci

| StefanDrg explică (pentru suntserios):

Același jeton tot timpul?

| suntserios a răspuns (pentru StefanDrg):

Pai nu e logic
il iei la intrare, il platesti si il bagi la iesire.

e ca la orice parcare cu plata

| StefanDrg explică (pentru suntserios):

Mulțumesc. Nu am fost niciodată la nicio parcare cu plată. Sunt sofer începător. Abia am luat permisul pe 29 iunie. Nu am condus decat 2100 kilometri si mai mult in afara orașului

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la aeroport, dar ai grija sa te duci la intrarea cu sosiri. Asa pui pe waze. Mergi drept, apoi sunt niște bariere și in dreapta aparatul cu jetoane. Deschizi geamul la mașina, apeși pe butonul ăla alb sau roșu (depinde ce culoarea are) îți da jetonul, îl iei și apoi faci dreapta in parcare. Când pleci te duci la aparatele alea care sunt peste tot pe afara și plătești parcarea la ele. Nu e greu, ai sa te descurci.