| alexyno a întrebat:

Se da semnal stanga la intrarea in sens giratoriu? intreb deoarece eu am fost picat la examenul auto din aceasta cauza si chiar am destule motive clare sa spun ca am picat doar fiindca nu am fost "generos" cu examinatorul

11 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Da, si se mentine in tot sensul giratoriu!

| mgtow a răspuns:

In mod normal daca mergi inainte n-ar trebui sa pui semnalizare doar stanga sau dreapta numai ca in Romania legiile sunt diferite.

| a1doru a răspuns:

In giratoriu,se da semnal cand iesi,nu cand intrii.cel putin, asa stiu eu, dupa 20 de ani de condus, zi de zi, intr-o tara occidenala rolling on the floor

| Dragosalx a răspuns:

Se da semnal stanga la intrarea in sensul giratoriu si dreapta pentru a iesi din el, sau dreapta daca se apuca prima iesire, de scuza cu mersul inainte ce sa ziclaughing daca sunt 6-7 iesiri si vreo doua orientate ambele spre inaintelaughing si regulile legate de semnalizare sunt la fel peste tot, soferii care nu stiu codul rutier sunt diferitilaughing.Si lasa-ti scuzele cu examinatorii care va pica pe degeabalaughing ca nu este adevarat, majoritatea sunt picati pe drept!

| alexyno explică (pentru Dragosalx):

Daca nu stii ce s-a intamplat de ce mai comentezi.Instructorul meu si al martorului au fost in spate si nici ununul dintre ei nu au inteles de ce m-a "picat".Eu pe greselile mele am facut 19 puncte, de 2 ori nu am dat semnal(printre care si asta cu sensu', adica 12pct.)si am mai gresit la o parcare(7pct.)sh chiar nu inteleg de unde alte 3greselilaughing).si toate punctele au aparut in ultimele 5 minute, pana atunci am mers absolut impecabil; nici ce-a mai mica greseala.

| Dragosalx a răspuns:

Politistul nu este pus acolo doar sa socoteasca puncte se mai uita si la atitudinea ta generala de sofer...si daca vede ca nu te descurci si iti iese punctajul fara un punct ti-l papa si pe ala decat sa te vada maine la stirile de la ora 5! Omu isi da seama daca meriti sau nu permisu dupa 50m. Tine minte Permisul de conducere este un privilegiu nu un drept pe care il are oricine!

Răspuns utilizator avertizat
| petrica1111 a răspuns:

Se da pe toata lungimea sa, apoi se semnalizeaza dreapta pentru iesire.

| Doctoru_7315 a răspuns:

Eu asa am invatat ca se da stanga la intrare si dreapta la iesire.