Întrebare recomandată | diesel94 a întrebat:

Se merita sa cumpar un Opel Tigra 1600cm3 benzina, 16V din 1996 inscris cu toate taxele la zi?, pret : 1250 Euro, mentionez ca o cumpar de la un vecin de scara.

Sau gasesc ceva mai bun in bania astia? vreau neaparat sa fie inscrisa masina. Nu imi dati site`uri sa ma uit pe ele ca m-am uitat cam peste tot.

5 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Pretul te-a atras? daca tii neaparat la o masina cam pana in 1500 euro gasesti vw golf 3, sunt mult mai bune decat opelurile si acest opel tigra este fix acelasi cotet ca opel corsa doar ca mai indesat, si nu mi se pare cine stie ce la design, sunt urate. sau poti cumpara cu banii aia un volvo 850 din 1995 care daca ai ceva noroc prinzi un model cu 200 cai putere si eu zic ca e mult mult mult mai bun decat opel tigra.

| andrei1993a a răspuns:

Exagerat de mult vrea pe un cotet din ala. Gasesti masina mai frumoasa si mai spatioasa decat Opel Tigra la banii astia happy

| Trucker a răspuns:

Daca masina este ingrijita si arata bine, eu zic sa o cumperi, motorul este destul de mare si pretul pe masura... La banii astia ai putea gasi Opel Corsa, sau Ford Fiesta (modelele vechi) dar conteaza sa iti placa tie... Eu zic ca merita Tigra aceea

| diesel94 explică (pentru Trucker):

Sub nici o forma nu imi voi lua corsa sau fiesta din anii 90 pana in 2001, sunt ca un cotet ( parerea mea ).

| Trucker a răspuns (pentru diesel94):

Atunci ia-ti acea Tigra, dar eu zic ca daca nu este ingrijita, daca are rugina, este interiorul patat etc etc... sa nu o iei, ca la banii astia gasesti altele mai ingrijite, app cati km are masina?