Tu stii cum te descurci cu banii.
Vezi cat te ajunge rata, si cati bani dai in plus, fata de valoarea masinii.
Eu zic, daca iti permiti acea rata, fara sa mananci doar ceapa cu mamaliga, merita. Decat sa stai sa strangi banii, mai bine te bucuri de masina mai repede.
Eu insa, as face asa ceva doar daca as avea un venit sigur, care sa fie cel putin dublu cat rata masinii. Nu as lua asa o masina, pe spatele unei rude plecate in Italia.
Nu uita ca o astfel de masina mananca foarte multi bani si la revizii.
As face asa ceva, doar daca mi-ar ramane mii de euro anual, 'nefolosite'.
O familie normala, cu doua salarii in jur de 500e lunar, nu se poate descurca in nici un caz, cu o astfel de masina in leasing.
Eu nu as da 40.000 Eur pe un fier nici picat cu ceara. Aia in momentul in care o scoti pe portile fabricii mai valoreaza 30.000...
Depinde pe ce buget vorbesti. Nu ai da 40.000 in conditiile in care poate nu ii faci atat de usor,(nici eu nu as da) dar sunt persoane pentru care 40.000 pe un fier li se pare putin. Iar asta cu valoarea, nimeni nu isi cumpara masini noi ca sa le vanda (satisfactia unei masini noi e scumpa, dar incontestabila)
Si sa presupunem ca mi-ar cadea din cer banii astia, tot sunt lucruri mai utile in care sa-i investesc
Daca vrei sa le schimbi intr-o perioada scurta de timp merita. http://www.juspedia.ro/53/avantajele-si-limitele-leasingului/